Godnatt

Jag kan inte sova.. ligger i sängen och tänker på dig. Förlåt för att jag va tråkig på skype idag men kände mig stressad. Just nu saknar jag dig jättemycket! Är orolig och vill att du ska komma hem. Det är lite jobbigt utan dig, men jag klarar mig! Imorgon ska jag försöka hinna med att lägga upp bilder från London.. åh vet du en sak?! Jag tror jag har träffat mannen i mitt liv, men han pratar spanska så tänkte att du kunde komma hem och lära mig lite.. Ska väl försöka sova lite nu. Jag älskar dig och saknar dig <3 massa kärlek / Denise

ovadret!

http://www.aftonbladet.se/resa/resmal/asien/thailand/article12800414.ab

Detta ar pa andra sidan thailand, vi har inte drabbats lika illa, men da vet du ju pa ungefar vad vi genomlider..

fortfarande ovader!

jag ar sa arg just nu Denise, vi har varit fast pa phi phi pga storm och ovader, det har blast sa mkt sa restauranger och affarer har stangt! Det har varit massa vatten och batarna har vagrat ga! Vi har bott ihop med tva andra svenska tjejer vi lart kanna har i tva natter, men idag akte dom till Koh Lanta, men jag och julia bestamde oss for att stanna!

hepp, det verkar inte ga ladda upp nagra bilder heller, har forsokt men sidan bara laggar! du far lite bilder en annan dag snart, skulle behova prata med dig om en sak ocksa, sa skype snart?

Puss / Jennie

Fast pa phi phi!

Denise nu ar vi fast pa phi phi, helt sjukt! vi vaknade upp och skulle ta fargan till koh lanta idag, men det ar varldens storm ute sa batarna kan inte ga! det ar hundra ganger varre an stormen pa smogen sa du kan ju tanka dig att det inte ar sa roligt att sitta fast pa en o i thailand, jag ar typ livradd, inte kul alls, sa nu blir vi nog kvar pa phi phi.. thailandarna har typ ingen koll heller, dom sager att fargan kanske kan ga senare sa vi vet inte ens om vi har nagonstans att bo. & vadret vet dom inget om heller, kanns som att dom aldrig varit med om detta tidigare for hela tiden sager dom olika, men troligtvis kommer det fortsatta sahar, regn och ingen sol..

igar kvall var vi ute och festade med tva av dom svenska tjejerna vi traffade, sjukt skona, du skulle gillat dom! det osregnade hela kvallen och vi fick ga runt pa gatorna med vatten upp till knana, jag tror inte du kan forestalla dig hur det ar har, det ar verkligen sjukt nar det regnar! just nu vill jag bara vara hemma faktiskt, ar sa trott pa allt regn och daligt vader. Vilken javla otur vi har eller!

hoppas du shoppar mkt snygga klader som jag kan lana, kommer vara ganska pank nar jag kommer hem, sa det vore ju ganska najs om du hade lite nytt da!

just nu orkar jag inte skriva mer, ar blek, ful, svettig, bakis och javligt arg!!!!!

/Jennie


design

vad fult det blev med bilderna nar den dar ramen satt sa konstigt! det far du andra denise!!!!!

Koh lanta imorgon

Hej nisse!

antligen har vi fatt sola idag! julia ar helt sonderbrand(enligt henne rosa) och jag har knappt fatt ngn farg kanns det som, ar val for duktig pa att smorja mig! smarta julia struntade ju i det, och ar haldre vit an brand som henne, haha!

Vill du veta en ganska sjuk sak? du vet nar jag traffade david i borjan fick ju han halsfluss, och sen andra gangen fick han halsinfektion och nu efter thailand da vi sags fick han halsfluss igen! Hans lakare sa att det kunde vara jag som bar pa viruset men att det inte brot ut pa mig, sa jag ringde pappa och fragade karin. Hon sa att det mkt val kunde vara sa, sa jag maste kolla upp detta nar jag kommer hem. sjukt va?! sa det vore ju bra om du (eller therese om du laser detta) kan fixa sa jag jobbar kvall mandag den 11 april for maste ju till vardcentralen pa morgonen!

Vilken fina bilder du la upp (kanske inte sa vacker syn av vietnam) hoppas han polisanmaler dig som han sa, han sag ju forskracklig ut pa bilderna!!!! haha! saknar faktiskt er pa jobbet nar jag ser bildern, det kommer jag nog angra att jag sagt nar jag kommer tillbaka!

Idag traffade vi 5 svenska tjejer som vi ska hanga med ikvall, riktigt skona, vi traffade lina, ammy, victor och anders idag ocksa. imorgon ska vi till koh lanta!

jag har ju inte skickat ngt vykort, kan ju inte adressen???

har kommer lite bilder som jag lovat!











Hoppas ni far det grymt i London min underbara familj, halsa alla fran mig och kop ngt fint till mig!

Puss & Karlek /Jennie


regn, regn, regn!

ar sa trott pa regnet nu denise, idag har det regnat tamigfaan hela dagen! jag borjade nastan grata imorse! hinner inte skriva sa mkt mer nu, och inga bilder blir det heller, du for noja dig med att jag lever! jag lovar att lagga upp bilder snart, nar jag har tid! nu gar skype med pappa och david fore bloggen! jag fattar knappt hur man gor heller, hur far du det sa snyggt?! idag at jag det starkaste jag nagonsin atit, och jag brukar ju tala stark mat men detta var hemskt! tur sa fanns det ol som jag kunde dricka, olen ar svin go har, den skulle du gilla!!! saknar dig och alla dar hemma! imorgon kommer ett roligare inalagg! Puss & kram hela dan /Jennie

LONDON BABY

Tjena syrrann nu är hela familjen (utom du) samlade. Vi ska snart gå på flyget! Mamma väckte mig kl 6 då va allt ännu inte packat. Kl halv 7 skulle vi åka men icke.. 20 i 7 sitter jag, ellen och mamma och väntar på classe som i vanlig ordning höll på med något. Mamma är stressad, ellen gnäller om att hon glömt sina hörlurar som claes skulle ha med sig?! Jag rabblar upp allt som jag tror jag har med mig. När classeman startar bilen finns det givetvis ingen bensin i bilen... ja man kan väl säga att allt är precis som det brukar vara, en helt vanlig dag hos familjen Henningsson. Du har det nog rätt bra i Thailand ändå. Vi saknar dig / nisse

Bildbomb!





Hej älskade syster!
Idag saknar jag dig inte likamycket som igår.. Har London att se fram emot.
Känner att jag börjar klara av att leva utan dig i min vardag.
Nu är det rekord så här länge har vi aldrig varit ifrån varanda.
Tror vi har på nästan 20 år bara varit ifrån varandra i en vecka.
Nu är det nästan 10 dagar. Herregud och mer blir det, klarar du det?







Jag och Caroline och alla andra väntar på ett kort från dig..
Tänkte att du borde faktiskt skicka ett snart







Händig man?
Vietnam ville inte riktigt va med på någon bild, konstigt kan man tycka!
Men jag och Therese fota på ändå, Tror han blev lite sur så vi gav han en chockladboll.
Han säger att han vägrar att läsa våran blogg, synd för då kan han ju inte heller se bilderna!






Dagarna ser ungefär ut som dom brukar, Jag trivs faktiskt jättebra..
Kommer nog trivas bra fast byggarna slutar snart.


Jag åker ju somsagt till London imorgon så vi kommer ju inte höras på ett tag :(
Förresten det var jättekul att skypa med dig idag!
Jag tror du saknar mig mer än vad jag saknar dig, känns bra...
neeeeeeeeeeej fy vad jag saknar dig
PUSSSS  v / Nisse


Saknar dig

Nu sitter jag i soffan med Pappa och Karin. Vi har ätit våfflor, saknar du inte svensk mat? Jag saknar iallafall dig, Jättemycket.. Jag går i dina kläder och använder din mobil. Den fungerar ganska bra tycker jag! Pappa tackar för att du kom ihåg hans födelsedag och han läser våran blogg varjedag så jag skulle hälsa att du bara får ta med dig en flaska sprit för det är inget EUland, så det var ju lite otur kan man tycka. Imorgon ska Pappa och jag träna, spinning innan frukost hurtiga du vet. Du måste lägga upp lite bilder annars är det ju inget kul alls. Jag ska bättra mig men Therese har alla bilder på sin mobil men snart kommer dom upp, lovar! Jag åker ju till London på Lördag vet inte om jag kommer hinna skriva något innan det för imorgon har vi bokat bord på La Vida. Jag, Therese och Therese minns ju hur det sluta senaste fredagen vi va ute? Vem vet kanske blir Vild och Skild igen.. haha
Pappa och Karin hälsar så mycket till dig
PUSSSS / Din favorit, Denise

20ars fest?!

juste, glomde ju fraga, hur gor vi med varan fest? fixar du allt? borde du inte skicka inbjudan snart? jag borjar bli lite osaker pa att du kommer klara att detta utan min hjalp?!? Jag ar ju trots allt den mognaste och mest ordningsamma tvillingen!

trott pa regn!

tjenis penis denise!

Nu har jag inte skrivit pa ett tag sa detta kan bli mkt..

Mandag:
Vi tog en bat ut till poda island dar vi solade och badade fram till kl tre da regnet kom, da passade vi pa att fa olje massage, pedikyr och manikyr och fotskrubb for bara 350bath! (du far dela summan pa fyra for att fa svenskt pris). Det var hur skont som helst, hon som masserade mig hette typ thum thum och var 18ar, hur sot som helst, sen var det en liten tjej som var typ tva, tre ar som borjade massera min arm, varldens gulligaste, henne hade jag velat ta med hem! pa kvallen chillade vi och at gott!

Tisdag:
Idag skulle vi prova en o som hette chicken island, men tidvattnet var sa hogt sa vi hade ingen strand pa hela tiden, varan typ bat chaffor hade akt ifran sa vi satt pa en bank med vatten upp till knana och vantade hela dagen. Vi hangde med fyra svenska killar som vi traffade pa stranden, dom hette andreas, tobias, thomas och victor, fast vi kallar dom tobbe, adde, ville och tommy! skona killar! vi bestamde att vi skulle ut och ata tillsammans med dom pa kvallen. Vi gick till en fin fisk restaurang och at gott! adde bestallde hummer, helt sjukt man fick valja vilken man ville ha i ett akvarium sa tillagade dom den, haha! jag tog kort pa detta som du maste se nar jag kommer hem. Denna kvallen provade jag och julia att bli fulla for forsta gangen i thailand, det gick valdigt bra och var himla roligt! jag larde grabbarna drick vodkaramlosa, ojojoj den var himla fin i thailand ska du veta! senare pa kvallen gick vi till en bar, helt sjukt vad horor det ar overallt, jag och julia tyckte det var ganska obehagligt men man far forsoka ignorera det helt enkelt, har hort att det ar mkt varre pa andra stallen sa detta ar nog bara borjan tyvarr..

Onsdag:
vaknade med lite smatt huvudvark sa det fick bli resorb till frukost! Vi traffade grabbarna for att aka till railey beach, det var molnigt hela dagen och tidvattnet var aven ett problem denna dagen! vi gick en runda innanfor stranden och fick se vilda apor, fyfan jag holl pa att skita pa mig! men dom var ganska sota, iaf dom sma, dom stora at typ lika stora som ellen om hon skulle sitta pa huk sa det var ingen hit att ga nara dom! ingen solbranna an alltsa! pa railey beach kunde man klattra i bergen, det hade varit haftigt att prova. Pa kvallen gick vi ut och kakade med killarna sen tog vi ngr drinkar pa en bar. Vi bestamde att vi skulle aka tillsammans till en o nasta dag och gick och la oss!

Idag:
Vaknade upp med regn, helt sjukt snart far jag panik, jag vill bli brun nu, nu, nu men inte de! motte upp killarna for frukost men bestamde snart att jag och julia dra till phi phi idag i hopp om lite battre vader!!

Vad onskar du dig i 20ars present? vad for skor? converse ar as billigt har! Vet du vad jag kom pa da? jag far ju kopa med sprit hem fran thailand,  COOLT, jag ar ju 20 da liksom! haha!

Tanke pa en sak till, present till mamma och pappa? vi brukar ju alltid kopa ihop men ska vi dela pa de iar?

OCH PAPPA, OM DU LASER DETTA SA STORT GRATTIS PA FODELSEDAGEN!!!!!!!!! v forsokte skypa dig igar men du var inte inne tyvarr!

Jag alskar dig min fina syster, ge en puss till lillellen fran mig!

lite trakigt inlagg med inga bilder tyvarr, men vi har packat ner kameran i vaskan sa det blir ganska jobbigt da! du for noja dig med att lasa om detta!

BIG LOVE
/Jennie


Godmorgon!

Jag har lite problem med att sova länge på morgonen, håller jag på att bli gammal? Börjar inte för än kl 13 idag men är redan vaken innan 9.. Får göra något vettigt av dagen, kanske träna innan jobbet. Imorgon fyller pappa år, det har du inte glömt va? Jag ska dit och äta våfflor (våffeldagen är på fredag)! Du kan väl prova att ringa mig idag runt 12?

Saknar dig

/ Denise


Hej min älskade syster!

Ellen är magsjuk hon har spytt 6 gånger inatt.. Kräksjuka är tydligen något som går nu, men jag är inte rädd det är ju bara dom klena som blir sjuka?! Det finns vissa saker som jag skulle vilja prata med dig om som jag inte vill att hela världens ska kunna få reda på (eftersom vi har över tusen besökare per dag) känns det lite jobbigt! Så skypa snart? Idag har jag tränat dubblad pass så är sjukt trött.. ska nu kolla på film i min ensamhet, en glass eller två skulle inte sitta fel!




Min lillaplutt



Jag saknar dig jättemycket nu!
/Nissseee v


Leeeeedig!

Tjena mittbena!

Åhhhh vad fin bild på dig och David såg himla lyckliga ut, hihi! Men du det där med fötterna verka inte så jätte fräscht men var ju bra att alla fick reda på det. Här hemma regnar det iallafall inte så kanske lite bättre här? Igår fyllde mamma år så i lördags va det kalas, Charlie var med och vi åt god mat och spela spel. Hela veckan har jag jobbat 9-18 så kan erkänna att jag är lite sleten nu men är iallafall ledig idag vilket är väääääldigt skönt. Idag har jag haft sminkklass och ska även ha en på fredag också.. bra att någon har hand om affärerna när du är borta! Jag och Therese ska börja lägga upp lite bilder från jobbet i bloggen så du kan sakna oss lite.. fast det vet jag att du redan gör. Nu ska jag åka till stan och kolla på när Charlie klipper sig, äntligen ska han klippa av håret! Juste London ja dit ska jag.. Åker på Lördag, Jag vet inte riktigt vad vi ska göra jag vill iallafall gå ut och dricka gött och shoppa mamma skulle växla in pengar åt mig och hon tyckte det räckte gott med 2000 kr men jag tyckte det var lite snålt! Förresten skulle jag vilja att du köpte med lite skor hem till mig? och gärna mer snygga kläder. Dina kläder här hemma luktar snart inte Jennie längre utan mig, så kanske bäst du kommer hem snart?





Den här bilden är så söt på dig och Therese!

Puss och Kram / Denise


KRABI, AO NANG, PODA!

Hejhej halla supersyrran!

Nu borjar det handa grejjer! igar lamnade vi david och mellblom, lite trakigt faktiskt, hade varit kul att resa lite med dom. Sa igar tog jag och julia flyget till krabi, resan gick bra och tog ca 1,5 timmar. Nar vi var framme var det pissigt vader, os regn och mulet, men galet varmt! vi tog en buss till stranden ao nang dar vi bokade ett rum for 100kr natten! vadret fortsatte vara daligt hela kvallen sa vi gick och kollade i lite affarer och at god mat! maten ar underbar har nisse, du skulle alskat de! Sen gick vi och la oss, trotta och matta. julia vagrar att ha pa for mkt air condition, for da blir hon sjuk. Sa dar lag jag och svettades som en tok hela natten, men som ar julia nojd sa ar jag nojd! idag nar vi vaknade gick vi och at frukost sen skulle vi till stranden. Till varan forvaning sag vi att stranden bara var full av batar,vi fick da ta en motorbat till en o som heter poda island. Solen sken och det var hur vackert som helst, stranden var vit och vattnet klarblatt! thailand ar verkligen underbart! Sen efter nagra timmar kom saklart det javla regnet.. sa vi ar fortfarande vitast! eftersom vi anvande solskyddsfaktor 50 kanner jag mig vitare an innan. men det kommer val! Det ar haftigt att se hur det regnar har, regnet verkligen oser ner, det blir som sma vattenfall i tapporna och gatorna, samtligt som det ar supervarmt ute!

Vi har kollat pa resa till koh tao, dit tanker vi aka pa onsdag, men det ar tydligen osakert vader dar med massa vagor men vi hoppas att vi ska kunna aka da! som sagt, thailand ar underbart, du maste uppleva detta ngn gang, kanske blir du och jag nasta ar? du kommer alska det! och har finns allt, shoppingen ar superbillig, kommer kunna hitta mkt fint till dig!

 
Jag och david i bangkok

igar provade vi att ha fotterna i ett akvarium fullt med fiskar,
 fiskarna sog sig fast och rensade bort all dod hud, det kandes superackligt!


julias fotter i akvariet!


gardagens solnedgangen i krabi

NISSE, beratta om london, vad ska ni gora och nar ska ni aka?

manga pussar och kramar
/Jennie


Fredag

Hej syster!

SKÖÖÖNT att ni har det bra, blev nästan lite orolig där ett tag! Idag när jag vakna väckte mamma mig och sa: Titta ut Denise. Jag blev nästan så ledsen att jag börja gråta, allt jag såg va snö. Så blev ingen vår här inte. Jag va inte ledsen läänge för när jag kom till jobbet va Therese där, detta kan ha varit en av det roligaste dagarna i år på jobbet, full rulle och kaos! Mitt i allt la kassan av och där stod 2 rödhåriga och virriga tjejer bakom kassan. Förresen så påpeka en kund våran hårfärg idag givetvis som något positivt! jaja idag är det fredag ifall du redan glömt vilken dag det är. Skönt kan man tycka men inte för mig som ska jobba hela helgen, men jag är glad ändå. Riktigt glad. Kvällen ska jag spendera ihop med vickybabe, jag antar att hon hälsar till dig! Glömde säga att Berra kom in och tog en kaffe, jag skulle hälsa så mycket till dig! annars har det inte hänt så mycket, hälsa julia!

Pusspusspusspusss 
/Denise v


TAHILAND

Hej min alskade syster!

Resan hit gick bra, jag och julia ar valdigt imponerade av servicen man far pa flyget. Mat och gratis dricka, vi valde saklart dryckerna med alkohol. Efter tva sma glas vin satt vi bada och skrattade at allt. Sen somnade julia som ett litet barn och jag satt sjalv vaken! nar vi landade i bangkok tog vi forsta taxin till hotellet, bangkok ar sjukt mkt storre an vad man tror! Igar regnade det hela dagen och julia borjade nastan grata. Vi trostade varandra med att aka till en shoppingcenter. Det var enormt, typ sju vaningar och det fanns verkligen allt! Igar pa kvallen traffade vi david och emil, dom ar ackligt bruna och jag och julia ar kritvita.. men imorse fick vi se den thailandska solen! vi akte tuktuk till stan, tuktuk ar som sma trehjulingar med tak man aker superbilligt har, det kostar bara ngr svenska kr! Nu har vi precis bokat biljetter till krabi, imorgon flyger vi dit och da borjar semestern med sol och bad. Julia har lovat att jag kommer overvinna min radsla for faglar under resan, jag har svart att se hur det ska ga till! nu ar klockan snart sju pa kvallen har, jag saknar dig massor!

Jag lovar att skriva sa ofta jag kan, hoppas vi kan skypa ngn dag snart. Du maste lova mig att aka till thailand ngn gang, an sa lange har vi inte sett sa mkt men det vi har sett ar underbart!!!

Halsa vietnam att han kan vara en tont sjalv och att detta ar bra mkt battre an vietnam!!!

massa pussar och kramar
/Jennie


VÅR

Tjena syrran!

Förlåt för jag inte skrev igår men classeman stängde av nätverket för att jag inte hade plockat iordning på min disk.. Ingen Jennie som va på min sida där inte, men jag klara det fint ändå. Fint väder har det varit sen du åkte, så nu kan man säga att det redan är vår. Tiden går så himla fort helt plötsligt! Jag bestämde mig för att vara lite nyttig nu när du inte är hemma, typ inte äta kebab mer än max en dag i veckan.. men så igår kände jag mig lite ensam så åt jag 2 glassar, en för dig och en för mig! så mitt nyttiga liv börja idag har faktiskt varit duktig och tränat.. Jag berätta för byggarna på jobbet om våran blogg och dom tyckte att vi va mesiga?! men jag tror att vietnamn kommer läsa våran blogg ändå. Hoppas du har det bra och solar (vet ju att du inte badar) dricker mycket öl och käkar stark mat! 

PS. Dina kläder är snyggare på mig!



Jag saknar DIG / Nisse


Hejdå Sverige, Hej Thailand!

Hej min älskade nissebabe(bitch)

Blogg?! vilken grej! Kanske inte min grej dock. Men jag ska göra mitt bästa för att göra dig nöjd! Ne men såatte, jag drar väl till thailand snart då, ska bli himla skönt ska du veta! Och bara så du vet så har mamma hjälpt mig så jag har låst mitt rum under hela tiden, så där sket det ju sig med mina kläder så att säga, synd för dig! Jadu, nu blir det nytt record, aldrig förr har vi varit ifrån varandra såhär länge, frågan är dock hur du kommer klara detta?!? Hoppas du får det super bra här hemma i snön, och att du inte är för vit när jag kommer hem. Vill ju inte bli bländad av mig egna syster!

Vill att du håller mig uppdaterad och skriver om allt kul som händer här hemma!

Massa pussar & Kramar
/Jennie


Goodbye my love, goodbye!


Thailand

Hej syster!
Nu är det bara några timmar kvar tills du åker till Thailand. Helt ärligt så vet jag inte hur DU kommer klara dig utan mig. Men ne du tycket väl att det passa bra att åka nu, lagom så du är borta på våran 20års dag. Kanske vore det bäst att stanna hemma ändå? Tänk så mycket hemskt som kan hända.. Jag hoppas iallafall att du varjedag kommer gå in och läsa och skriva till mig om hur du har det.  

Jag saknar dig redan v
/ Denise


D&J


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0